Aktualitások


Halloween party gyerekeknek!

Boszorkányok és vámpírok bálja!

Program:
Tökfaragás (Tököt mindenki hozzon magával!)
Tökkrémleves
Kísérő szülőknek egy pohár forralt bor és Flammkuchen mindenkinek!

Belépés: jelmezben
Ár: 2.900 Ft/fő

Nálunk történt...


AKTUALITÁSOK

Feltöltés alatt. 

Eseménynaptár

Karácsonyihangulatban

Az Angyalosy Lakásétterem ajánlata cégek részére


Meetingek, workshopok, céges vacsorák

 


- Nyűgözze le partnereit vagy munkatársait!
- Kötetlenebb és közvetlenebb környezet, lakáséttermi hangulat.
- Családias környezetben tarthatja üzleti megbeszéléseit elegáns környezetében, a legfinomabb ízek kíséretében.
- Külföldi üzleti partnereket vár? Tökéletes helyszín lehet lakáséttermünk, hiszen a nemzetközi ízvilágban és a hazai borokban otthon vagyunk. Az egyedi összetételű fúziós ételcsodákat a legújabb stílus szerint a különféle nemzeti konyhairányzatok ízvilágát és módszereit ötvözve álmodom meg és fejlesztem ki.
- Tökéletes vezetői tréning helyszínnek is.

Felkeltettük érdeklődését? Szívesen belelátna egy igazi gastro guru konyhájába? Hozza el munkatársait vagy üzleti partnereit, és okozzon nekik egy felejthetetlen lakáséttermi kalandot Angyalosy Katával! A korlátozott férőhelyre való tekintettel a meghirdetést követően leghamarabb jelentkezőket tudom vendégül látni az adott estén. A jelentkezések határideje az események előtti két nap. Foglaljon időben, hogy biztosan legyen helye!

 


Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!


 


Reggeli és ebéd az Angyalosy LakásétterembenTudja, hogy az Angyalosy Lakásétteremben a vacsorán kívül elkölthet egy kiadós reggelit is, de megvendégelheti üzleti partnereit, kollégáit egy különleges ebéddel? Ha Önnek ez az időpont a legmegfelelőbb cége vagy üzleti partnerei vendégül látására,

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!Karácsonyi partik és más ünnepekhez kötődő rendezvények

Ha unja már, hogy a céges karácsonyi vacsorát egy zsúfolt étteremben kell töltenie, foglalja le időben helyét az Angyalosy Lakásétteremben, ha valami különlegessel és bensőséges hangulattal szeretné meglepni kollégáit!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!


Csapatépítő főzőtanfolyamok

Szeretné munkatársait jobban megismerni, és jobb kapcsolatot kialakítani velük? Nálunk erre is van lehetőség egy együttfőzés során, ahol mindenki kiveszi a szerepét a munkából
Csapatépítés a budaörsi gourmet lakásétteremben, elegáns ám mégis kötetlen, családias hangulatban, ha Ön ez érdekli:
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!Borvacsora, borkóstoló 

- Magyarország legjobb borai

- Elegáns, lakáséttermi hangulatban

- Ízleljen kiváló magyar borokat!

- Finom ízek kíséretében utazunk a borok világábanFelkeltettük érdeklődését? Szívesen belelátna egy igazi gastro guru konyhájába? Hozza el munkatársait vagy üzleti partnereit, és okozzon nekik egy felejthetetlen lakáséttermi kalandot Angyalosy Katával! A korlátozott férőhelyre való tekintettel a meghirdetést követően leghamarabb jelentkezőket tudom vendégül látni az adott estén. A jelentkezések határideje az események előtti két nap. Foglaljon időben, hogy biztosan legyen helye!

 


Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!


A Csobánci Bormanufaktúra borai már az Angyalosy Lakásétteremben!

A Csobánci Bormanufaktúra magas igényeket kielégítő autentikus Terroir borokat (ellenőrzött Bio, Terra Hungarica minősítése „excelence”) termel, melyek csak az emelt szintű gasztronómiában és borkülönlegességet forgalmazó szaküzletekben kaphatók, és mostantól már az Angyalosy Lakásétterem falain belül is - akár borkóstoló, akár borvacsora formájában.
A Csobánci Manufaktúra feladatának tartja a borkultúra elmélyítését is, melyet egy meghitt bensőséges és családias környezetben (Pl. az Angyalosy Lakásétterem atmoszférájában) szívesebben tesznek, mint egy tömegrendezvényen.
A borversenyeken és borkiállításokon számos arany- és ezüstérmet begyűjtő Balaton-felvidéki bormanufaktúra az alábbi borokat készíti.
Fruska rozé / Pinot noir, Olaszrizling, Aspirato/szürkebarát, Rajnairizling, Furmint, Kurucvér/házasítás, Kékfrankos, Pinot noir, Gilgames/cuvée, Riesling, Glamour/cuvée, Csobánci Ó vörös/házasítás, Pinot Grande, Shaman, Kadarka aszú
Ugyanazt a borkóstolót, melyet nagy sikerrel már a pincében tartanak, szívesen celebrálják az Angyalosy Lakásétteremben is. A legsikeresebb kóstolójuk a 6-os kóstoló, amely 3-3 fehér és vörösbort tartalmaz, amely kiegészíthető még egy desszert borral, vagy bármelyik más borral a kínálatból. A kóstoló levezetése, a borok és a manufaktúra bemutatása, kényelmesen 1,5-2 órát vesz igénybe, de nem okoz gondot egy 5, 4 vagy 3 fogásos vacsorába integrálni.

A Csobánci Bormanufaktúra borai az alábbi kiállításokon szerepeltek kiválóan, és szakértők méltatták:
a VinCe Budapesti Nemzetközi borkiállítás, két ezüstérem a Royal Wine Challenge Európá-n, a Glamour bor Magyarország legjobb bora (Mario Scheuermann Európa-hírű borszakíró szerint), a Csobánci Kékfrankos ( a„Borwerk” (Osztrák borújság Bloggja) szerint) a legjobb kékfrankos, a Csobánci Pinot Grande a legjobb Magyar Pinot noir (Elisabeth Gabay és Kosárka József nemzetközi borbírálók és szakértők szerint).

A Csobánci Bormanufaktúra három bora is bekerült a Magyar Top 100 Borválogatásba; Pinot Grande 2011, a Rózsa Tramini Delizia Selection és a Kékfrankos 2010.

Mahó Andrea est az Angyalosy Lakásétteremben

Mit jelent ma Magyarországon ismertnek lenni?
Mit jelent produktum alapján híresnek lenni?

A vacsora díszvendége: Mahó Andrea, prémium kategóriás színésznő/ énekesnő.
Legyen beszélgető partner egy különleges  vacsorán  szép környezetben és jelentkezzen  most az info@angyalosylakasetterem.hu e-mail címen, vagy a 30/8642774-es telefonszámon.
Az est ideje: október 10. 19 óra

MENÜ
Vendégváró falatok
Crostini gombás pestoval

Hideg előétel
Rukkola saláta padlizsán rétesfalatokkal

Köztes étel
Currys tökkrémleves

Főétel
Filet mignon gombamártással

Desszert
Tökmag parfé erdei gyümölcs szósszalA menüsor magában foglalja az italfogyasztást is, amely fogásokhoz illő magyarországi borokból egy-egy pohár.

Korlátlan mennyiségben biztosítok szénsavas és szénsavmentes ásványvizet.
Részvételi díj: 15.000 Ft/fő.
Kérjük, mielőbb jelentkezzen
az info@angyalosylakasetterem.hu címen, hogy biztosítsa helyét a vacsorára.


Mahó Andreáról:
Michel Schönberg, Sir Andrew Lloyd Webber, világhírű zeneszerzőket, Rhoda Scott világhírű orgonaművésznőt és José Cura világhírű operaénekest, Mahó Andreának (eMeRTon és Artisijus díjas, prémium kategóriás színésznő, énekesnő) már sikerült levennie a lábukról.

A szakközépiskola elvégzése után szinkronszínész képzőbe jelentkezett, majd énekelni tanult Bojtor Katalinnál, és beiratkozott Gór Nagy Mária színitanodájába. Később a Győri Nemzeti Színházhoz szerződött, ahol az első énekes szerepét kapta meg a Nyomorultakban (Cosette). A következő évben már az Operettszínház is felfigyelt különleges tehetségére, és eljátszhatta a West Side Story Máriáját. Egy operettben is kapott lehetőséget, hogy megmutathassa, nem csak musicalekben állja meg a helyét, a Mosoly országa című darabban játszott.

 Ezután következett a nagy áttörés, a hangos siker: a MADÁCH SZÍNHÁZban, Szirtes Tamás igazgató úr fantasztikus rendezésében, Andrew Lloyd Webber csodálatos darabjának” Az Operaház Fantomjának” női főszerepe ,Christine, melynek bemutatója után a világhírű zeneszerző kiemelten gratulált a művésznőnek és igazi rajongójává vált.

 Azóta is töretlen sikerrel emelkedett az ismert és elismert színésznők/énekesnők közé. Hangja, egyénisége, kifinomult stílusa és színpadi jelenléte meghatározó élményt nyújt rajongóinak. Pályafutása során olyan sikermusicalek főszerepeiben láthatta már a közönség mint Rómeó és Júlia, Chicago, Volt egyszer egy csapat, Mária Főhadnagy, Miss Saigon, Szépség és a Szörnyeteg….

 2007-ben önálló albuma,” Más lesz a Holnap” címmel lát napvilágot, 2008-ban „Jó reggelt napfény„ cd kerül a boltokba. A harmadik lemeze 2012-ben jelent meg „Mit tehetnék érted” Bródy János legendás életművéből 12 olyan dalt válogatottak, aminek nemcsak szövegét, hanem zenéjét is a művész írta. Mindhárom lemeze nagy siker volt és külön üzenet a rajongóknak. Angyali hangja , különleges és kivételes előadása harmonikusan illeszkedik egyéniségéhez.

A gyerekekhez különös kapcsolat fűzi, úgy a magánéletben ,mint a színpadon. Mary Poppins főszerepét több mint 2 éve alakítja hatalmas sikerrel a Madách színház színpadán és ősztől újabb híres nevelőnőt alakít a Muzsika hangja című musicalben a Pesti Magyar Színházban. Természetesen szintén az övé a női főszerep.

Mahó Andrea gyerekklubja kinyitotta kapuit!
Célja kulturális és emberi értékeket őrizni és teremteni. Nagy hangsúly a minőségi kulturális utánpótlás nevelésre. A gyerekekkel való beszélgetések, különböző játékok, helyzetek megoldása nyugodt környezetben, irodalmi , zenés atmoszférában  biztosítja a vidám, felhőtlen kikapcsolódást. Az igazi gyerekkornak a megvédése fontos szerepet tölt be a gyerekes családok körében és a klub segítséget nyújt ennek megvalósításában. A klubban egy fő- fontos szempont van, hogy jól érezzék magunkat. Változatos programokkal, élményekben gazdag lehetőségeket kíván nyújtani a gyerekek számára 6-18 éves kor között.