Cégeknek ajánljukMeetingek, workshopok, céges vacsorák

- Nyűgözze le partnereit vagy munkatársait!
- Kötetlenebb és közvetlenebb környezet, lakáséttermi hangulat.
- Családias környezetben tarthatja üzleti megbeszéléseit elegáns környezetében, a legfinomabb ízek kíséretében.
- Külföldi üzleti partnereket vár? Tökéletes helyszín lehet lakáséttermünk, hiszen a nemzetközi ízvilágban és a hazai borokban otthon vagyunk. Az egyedi összetételű fúziós ételcsodákat a legújabb stílus szerint a különféle nemzeti konyhairányzatok ízvilágát és módszereit ötvözve álmodom meg és fejlesztem ki.
- Tökéletes vezetői tréning helyszínnek is.Felkeltettük érdeklődését? Szívesen belelátna egy igazi gastro guru konyhájába? Hozza el munkatársait vagy üzleti partnereit, és okozzon nekik egy felejthetetlen lakáséttermi kalandot Angyalosy Katával! A korlátozott férőhelyre való tekintettel a meghirdetést követően leghamarabb jelentkezőket tudom vendégül látni az adott estén. A jelentkezések határideje az események előtti két nap. Foglaljon időben, hogy biztosan legyen helye!
Vegye fel velünk a kapcsolatot itt!

 

Reggeli és ebéd az Angyalosy Lakásétteremben

Tudja, hogy az Angyalosy Lakásétteremben a vacsorán kívül elkölthet egy kiadós reggelit is, de megvendégelheti üzleti partnereit, kollégáit egy különleges ebéddel? Ha Önnek ez az időpont a legmegfelelőbb cége vagy üzleti partnerei vendégül látására, próbálja ki az Angyalosy Lakáséttermet!
Vegye fel velünk a kapcsolatot itt!


Karácsonyi partik és más ünnepekhez kötődő rendezvények

Ha unja már, hogy a céges karácsonyi vacsorát egy zsúfolt étteremben kell töltenie, foglalja le időben helyét az Angyalosy Lakásétteremben, ha valami különlegessel és bensőséges hangulattal szeretné meglepni kollégáit!
Vegye fel velünk a kapcsolatot itt!


Borvacsora, borkóstoló

Ha elegáns, lakáséttermi hangulatban szeretné megkóstolni Magyarország legjobb borait, erre is van lehetőség. Ízleljen kiváló magyar borokat borkóstoló keretében, vagy finom ízek kíséretében kellemes utazást tehet a borok világában egy borvacsora keretein belül.

Felkeltettük érdeklődését? Szívesen belelátna egy igazi gastro guru konyhájába? Hozza el munkatársait vagy üzleti partnereit, és okozzon nekik egy felejthetetlen lakáséttermi kalandot Angyalosy Katával! A korlátozott férőhelyre való tekintettel a meghirdetést követően leghamarabb jelentkezőket tudom vendégül látni az adott estén. A jelentkezések határideje az események előtti két nap. Foglaljon időben, hogy biztosan legyen helye!
Vegye fel velünk a kapcsolatot itt!Eseménynaptár

2017November
HKSzCsPSzV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930